Naar Counseling

 

Individuele Begeleiding In een rustig tempo, op een veilige en vertrouwde wijze kunnen leren en groeien. Dat is in het kort de begeleiding die Equi&Kids te bieden heeft. Soms hebben kinderen of jongeren wat extra tijd nodig om iets te leren of om stappen te kunnen nemen. Dit kan te maken hebben met de soort hulpvraag, een gebeurtenis die heeft plaatsgevonden of de situatie waarin een kind of jongere verkeerd.
Tijdens de begeleidingsmomenten bij Equi&Kids is die tijd er. Persoonlijke aandacht en een goede vertrouwensrelatie is belangrijk bij Equi&Kids. Tijdens de individuele begeleiding staat vertrouwen, jezelf kunnen zijn, je gezien en gehoord voelen, voorop
Rustig en ontspannen kunnen werken aan iets wat geleerd mag worden of wat een plekje mag krijgen. Het zelfvertrouwen opbouwen en weer beter in balans komen zijn vaak belangrijke pijlers. De begeleiding vindt plaats op onze locatie en vaak met de inzet van de paarden. Ook tijdens de begeleiding hebben de paarden veel te bieden als het gaat om rust en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld over je eigen gedrag en sociale omgang met anderen. De begeleiding wordt altijd afgestemd op de behoeften van het kind of de jongere en de ouders. Voor deze vorm van begeleiding wordt samen een plan opgesteld, zodat het voor iedereen duidelijk is waar we aan werken. Deze vorm van begeleiding kan o.a. betaald worden met een PGB.
Voor de mogelijkheden hierin kunt u het beste informeren bij het CJG of bij uw eigen gemeente.

 

Anne de Bruijn

Dries 18a  6086AW  Neer

06-53641643 info@equi-en-kids.nl

Voor mij mag je
zijn wie je bent