Naar Paarden Coaching

 

 

Begeleiding

 

In een rustig tempo, op een veilige en vertrouwde wijze kunnen leren en groeien. Dat is in het kort de begeleiding die Equi&Kids te bieden heeft.

 

Sommige kinderen of jongeren hebben wat extra tijd nodig om iets te leren of om stappen te kunnen nemen. Tijdens de begeleidingsmomenten bij Equi&Kids is die tijd er. Rustig en ontspannen kunnen werken aan iets wat geleerd mag worden.

De begeleiding vindt plaats op onze locatie en vaak met de inzet van de paarden. Ook tijdens de begeleiding hebben de paarden veel te bieden als het gaat om rust en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld over je eigen gedrag en sociale omgang met anderen.

Het kan kinderen en jongeren helpen om bijvoorbeeld hun zelfvertrouwen op te bouwen, om weer beter in balans te komen of om gebeurtenissen te verwerken.

 

Persoonlijke aandacht en een goede vertrouwensrelatie is belangrijk bij Equi&Kids. Tijdens de individuele begeleiding staat vertrouwen, jezelf kunnen zijn, je gezien en gehoord voelen, voorop.

 

Op de woensdag is er bij Equi&Kids ook plek voor kleine groepsbegeleiding. We gaan op deze dag of middag in een klein groepje aan de slag met de paarden en alles wat de locatie ons te bieden heeft.

 

Begeleiding wordt altijd afgestemd op de behoeften van het kind,de jongere en de ouders. Voor deze vorm van begeleiding wordt er altijd een plan opgesteld, zodat het voor iedereen duidelijk is waar we aan werken.

Deze vorm van begeleiding kan o.a. betaald worden met het PGB.

Op de rug van een pony of paard kun je even helemaal tot rust komen.
Genieten van het samen zijn, het samen ondernemen en weer even nieuwe positieve energie opdoen.

 

 

 

Anne de Bruijn

Dries 18a  6086AW  Neer

06-53641643 info@equi-en-kids.nl

Voor mij mag je
zijn wie je bent