Naar Paarden Coaching

 

Paarden

 

Bij Equi&Kids is de kudde pony's en paarden van grote waarde. Ze zijn vaak heel belangrijk bij de individuele begeleiding en bij de coaching. Ook bij een kortdurig hulptraject (counseling) maken we vaak dankbaar gebruik van de hulp van deze prachtige dieren. Vandaar dat ze ook een eigen pagina op deze website verdienen!

 

Uma

Uma is de leider van onze kudde. Op het eerste gezicht een stoer paard, maar in werkelijkheid heeft ze een heel klein hartje. Daardoor is ze erg geliefd bij de grotere jeugd en de pubers. Zij kunnen zichzelf hier vaak wel in herkennen.

Uma weet op duidelijke wijze een boodschap over te brengen tijdens een coachingsmoment. Ze wordt bij groot en klein ingezet, ook soms onder het zadel.

 

Mianta

Mianta is een rustig paard dat erg graag voor ons werkt.

Ze kan duidelijk genieten wanneer ze aan het werk mag of even heerlijk gepoetst wordt. Daarbij blijft ze altijd lief en gehoorzaam.

 

Mianta is al op leeftijd en geniet hier vooral heerlijk van haar 'oude dag'.

In blijvende herinnering: Ries

Ries was onze gouden topper. Ries was Equi&Kids en Equi&Kids draaide veel om Ries. De rust en het vertrouwen dat Ries iemand kon geven was zeer bijzonder! We hebben hier altijd vollop van hem genoten en ontzettend veel van hem geleerd. Een ware leermeester! Hij blijft dan ook voor altijd in ons hart en in onze herinneringen!

Veronique

Veronique is een super sociale en gevoelige pony. Het was mijn eerste pony, dus heel speciaal voor mij.

In de kudde is het de bindende factor. Ze wordt soms ingezet bij de coaching. Vooral om haar te observeren in haar sociale gedrag.

Magic Flower

Flower is een prachtige pony die hier ook teruggekeerd is.

Ze is heel gevoelig, waardoor ze in een kleine en eenvoudige oefening al meteen een boodschap kan overbrengen. Zij wordt soms ingezet tijdens de coaching

 

In blijvende herinnering: Ruby

Onze witte prinses. Helaas hebben we ook van haar afscheid moeten nemen. Ruby was bij Equi&Kids vooral voor de jongere kinderen. Ze was ontzettend braaf, maar ook heel eigenwijs. En vooral van dat laatste hebben veel kinderen hier iets kunnen leren.

Ook zij blijft voor altijd in ons hart en in onze herinneringen!

 

 

Anne de Bruijn

Dries 18a  6086AW  Neer

06-53641643 info@equi-en-kids.nl

Voor mij mag je
zijn wie je bent